Thankyou cause visit my blog , bebuat ur macam rumah sendiri ye >.< If bayek follow lhaa arie ya ;) Pastu jerit sekuat-2 yg boleh di shoutbox ;) Sorry cause late update blog , aii maklumlhaa HAHA XD

Monday, December 13, 2010

i want a CAT !

salam , entry kli ni peliks sikit laa . ;((

mlm smlm , brother i bwak s'ekor kucing comey !
colour coco srtipes black , ala2 pasrsi gi2 .
Waah ! i & famly so suprised gilew .
mcm2 brother i kne soal n mother i .
like ; ''kucing sape niy ?'' , ''mne jmpe ''
''kucing orang kod !''
aiihh , mom2 .
tpi , rzeki tak ade laa , mom i surh ltak blik kt tmpat bother i jmpe . 
because tak berpe prcya yg kucing tu tak bertuan .
yela , kucing MANJEW !
Hhe , walau pun skjap jew , i sempat maen kejar2 & kucing tuh !
time i nak siap2 nak pergi hantar kucing uh blik , i pergi ar bilk i .

Wahh ! kucing tu ikut sekli msuk dlm blik i .. :(( baru bpe mint j i maen tucing , cm da b'hri2 j ! :(

sedih gilee , mom i ckap .. '' kalau nak kucing boleh , tpi kne pstikan kucing tu tak bertuan ''
''nanti mak beli kucing ek ? ''
Hhe , :))
t'ingat pulak kat 2 ekor kucing i yg da pergi uh .
dri kcik smpai laa , kucing2 uh besar .
& smpai kucing tu pergi . sedih gila time tu .
kami 1 fmly prasaan yg Bobo & Que bie tak blik rumh lpas kmi pergi holiday .
:(( kalau u all ad kucing , take a good care ya ? :))


Pape un , i miss my cat . :))
BoBo & Que Bie


Thankyou for reading this entry :)

2 komenkomen:

titirara said...

Dulu pun abg tira ada amek kucing yg ditinggal kan kt opis die . thenn , bwk balik rumah . ktorang jage . tapi beberapa hari lepas tu sekor2 mati . sebabnye rindu kt mak diorg kot . diorg tu anak kucing . memang comel sgt ^__^

bubblesha said...

Aww , mesti chumel kankan ?
Huweee .

Post a Comment

Segala kemerepek repekan inih adalah HAK milik arisha