Thankyou cause visit my blog , bebuat ur macam rumah sendiri ye >.< If bayek follow lhaa arie ya ;) Pastu jerit sekuat-2 yg boleh di shoutbox ;) Sorry cause late update blog , aii maklumlhaa HAHA XD

Sunday, March 13, 2011

Contest Senyum Paling Ceria




Langkah langkah nya adalahhhh...

1. Follow blog Namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk 
Contest Senyum Paling Ceria. 

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.


5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)

Tadaaaa!!!Senang je kan ? Marilah join ramai-ramai!!!. :)

 Hadiah menanti..


Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!!! :D

Terima kasih.

TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)



......................................................................................................................

Tag : Mastura , Anis & Aki



Saya germbira kerana keluar jengjaalan & family :)




Thankyou for reading this entry :)

2 komenkomen:

Namee Roslan said...

ey si comel!!txs for joining d contest! :)

bubblesha said...

Yourwelcome sis :D
Sis puns cumei ugak :)

Post a Comment

Segala kemerepek repekan inih adalah HAK milik arisha