Thankyou cause visit my blog , bebuat ur macam rumah sendiri ye >.< If bayek follow lhaa arie ya ;) Pastu jerit sekuat-2 yg boleh di shoutbox ;) Sorry cause late update blog , aii maklumlhaa HAHA XD

Sunday, March 20, 2011

Contest Seunik Namaku

SYARAT-SYARAT CONTEST..


1. Buat satu entry bertajuk Contest Seunik Namaku"
2. Mestilah jadi followerteratak buruk zie ni ek..kalau tak nak pon tak pe.
tiada paksaan..tapi kalau terlepas sebarang update jangan salahkan zie OK..
3Letakkan banner yang comey kat atas tu dalam entry korang OK..
4Letakkan 1 picturekorang yang paling comey/hensem. Pastikan tu picture korang Ok jangan letakkan picture orang lain plak.
5. Then, korang bagitaulanama korang yang sebenar..Lepas tu cerita la apa-apa pon mengenai nama korang & apa yanguniknya/istimewanyakorang.
6Tag kan 3 orang kawan-kawan korang & pastikan dia tau OK..
7. Last sekali jangan lupapostkan link korang kat ruangan komen entry ni..

Contest ni akan bermula dari 7/03 - 31/03/2011
dan akan terbatal kalau penyertaan kurang dari 10 orang..

so...
jomla join ramai-ramai Ok..
zie akan pilih pemenang berdasarkan entry yang menarik..
dan akan sediakan hadiah tuk 3 pemenang dan 3 saguhati..
tapi..
hadiah-hadiahnya zie akan bagitau kemudian Ok..
buat masa ni biarlah rahsia dahulu..

UPDATE: Nak tahu hadiah apa tekan SINI


.........................................................

Oke , start with Kaq pika , nami & chea


& my picture ... Hee :DD



Nur Arisha 

Uniknye , perasan tak ? Tak ramai puns yg adhe name '' arisha '' HAHA xD
& Ramai kengkawan senang nak ingat name ari cause diorunk tade membe len yg name arisha jugak .
HAHA xD Banggenyeh ==''

That's all :))



Thankyou for reading this entry :)

2 komenkomen:

zie said...

salam..hai dear! thanks ek join contest zie. gud luck tau!

bubblesha said...

Yourwelcome :D
Okeh

Post a Comment

Segala kemerepek repekan inih adalah HAK milik arisha